Yhteydenotto Kumppanit Etusivu

Mukana olevia yrityksiä


Habita Online Vinkitys Asianajotoimisto Reijonen Oy Sami-talot Kuopio Cityvarasto Oy Kuljetusliike Forsman Nicosan Oy Jabell Oy
katso lisää online vinkitys etuja

Rakennus Praktiikka

Uudisrakentaminen ja saneerausrakentaminen Tarjoamme laadukkaat uudisrakentamisen palvelut yrityksille, kunnille ja yksityisille tarpeidenne mukaan. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Joonas Mälkiä | +358400 633 960 | joonas . malkia [at] rakennus-praktiikka . fi

Kotisivut: http://http://www.rakennus-praktiikka.fi/yhteystiedot

Online Vinkitys on palvelu joka yhdistää yritysten edut ja asiakkaan!

Online Vinkitys palvelee sekä yrityksiä, seuroja, yhdistyksiä että kuluttajia. Järjestelmän avulla varmistetaan yhteydenotto asiakkaaseen nopeasti ja asiakkuus voidaan vinkittää eteenpäin kaikkien kumppaneiden välillä. Asiakas saa tarvittaessa käyttöönsä kaikki järjestelmässä olevien yritysten edut – ja yritykset toistensa edut.

Online Vinkityksessä olevat yritykset ja heidän etunsa liittyvät monipuolisesti asumiseen. Mukana on niin valtakunnallisia kuin paikallisiakin yrityksiä, jotka palvelevat asiakkaita rakentamisen, remontoinnin, sisustamisen ja kiinteistöalan eri osa-alueilla. Mikäli tarvitset yhteistyökumppania, yksittäistä tekijää tai tarpeita, löydät kaiken tarvittavan palvelustamme.

Kuinka liityn Online Vinkitykseen?

Mikäli haluat lisätietoja yhteistyökumppaniksi liittymisestä tai vinkitys.fi- järjestelmän käytöstä, hinnastosta tai muista asioista, ota yhteyttä 010 5855 010 tai asiakaspalvelu [at] vinkitys . fi

  • Ota yhteyttä

    asiakaspalvelu [at] vinkitys . fi