Yhteydenotto Kumppanit Etusivu

Mukana olevia yrityksiä


Habita Sami-talot Kuopio Jabell Oy Asianajotoimisto Reijonen Oy Nicosan Oy Kuljetusliike Forsman Online Vinkitys Cityvarasto Oy
katso lisää online vinkitys etuja

Cityvarasto Oy

Varastopalveluita helposti ja nopeasti lyhyeksi tai pitkäksi ajaksi. Meiltä löytyy aina sopivan kokoinen varasto 1 - 50 m².

Ville Stenroos | 040 090 6566 | info [at] cityvarasto . fi

Kotisivut: https://www.cityvarasto.fi/

Online Vinkitys on palvelu joka yhdistää yritysten edut ja asiakkaan!

Online Vinkitys palvelee sekä yrityksiä, seuroja, yhdistyksiä että kuluttajia. Järjestelmän avulla varmistetaan yhteydenotto asiakkaaseen nopeasti ja asiakkuus voidaan vinkittää eteenpäin kaikkien kumppaneiden välillä. Asiakas saa tarvittaessa käyttöönsä kaikki järjestelmässä olevien yritysten edut – ja yritykset toistensa edut.

Online Vinkityksessä olevat yritykset ja heidän etunsa liittyvät monipuolisesti asumiseen. Mukana on niin valtakunnallisia kuin paikallisiakin yrityksiä, jotka palvelevat asiakkaita rakentamisen, remontoinnin, sisustamisen ja kiinteistöalan eri osa-alueilla. Mikäli tarvitset yhteistyökumppania, yksittäistä tekijää tai tarpeita, löydät kaiken tarvittavan palvelustamme.

Kuinka liityn Online Vinkitykseen?

Mikäli haluat lisätietoja yhteistyökumppaniksi liittymisestä tai vinkitys.fi- järjestelmän käytöstä, hinnastosta tai muista asioista, ota yhteyttä 010 5855 010 tai asiakaspalvelu [at] vinkitys . fi

  • Ota yhteyttä

    asiakaspalvelu [at] vinkitys . fi