Yhteydenotto Kumppanit Etusivu

Mukana olevia yrityksiä


Habita Asianajotoimisto Reijonen Oy Cityvarasto Oy Kuljetusliike Forsman Nicosan Oy Sami-talot Kuopio Online Vinkitys Jabell Oy
katso lisää online vinkitys etuja

Habita

Tee onnistunut asuntokauppa Habitan kanssa! Meillä on yli 26 vuoden osaaminen ja selkeä toimintamalli ja jokaisella Habita-toimipisteellä on oman alueensa paras asiantuntemus, päiväntuore myyntitieto sekä kokeneet välittäjät.

Jari Gardziella | 010 5855 010 | asiakaspalvelu [at] habita . fi

Kotisivut: http://www.habita.fi

20 % alennus välityspalkkioista. http://www.habita.fi

Online Vinkitys on palvelu joka yhdistää yritysten edut ja asiakkaan!

Online Vinkitys palvelee sekä yrityksiä, seuroja, yhdistyksiä että kuluttajia. Järjestelmän avulla varmistetaan yhteydenotto asiakkaaseen nopeasti ja asiakkuus voidaan vinkittää eteenpäin kaikkien kumppaneiden välillä. Asiakas saa tarvittaessa käyttöönsä kaikki järjestelmässä olevien yritysten edut – ja yritykset toistensa edut.

Online Vinkityksessä olevat yritykset ja heidän etunsa liittyvät monipuolisesti asumiseen. Mukana on niin valtakunnallisia kuin paikallisiakin yrityksiä, jotka palvelevat asiakkaita rakentamisen, remontoinnin, sisustamisen ja kiinteistöalan eri osa-alueilla. Mikäli tarvitset yhteistyökumppania, yksittäistä tekijää tai tarpeita, löydät kaiken tarvittavan palvelustamme.

Kuinka liityn Online Vinkitykseen?

Mikäli haluat lisätietoja yhteistyökumppaniksi liittymisestä tai vinkitys.fi- järjestelmän käytöstä, hinnastosta tai muista asioista, ota yhteyttä 010 5855 010 tai asiakaspalvelu [at] vinkitys . fi

  • Ota yhteyttä

    asiakaspalvelu [at] vinkitys . fi