Yhteydenotto Kumppanit Etusivu

Mukana olevia yrityksiä


Habita Nicosan Oy Jabell Oy Asianajotoimisto Reijonen Oy Online Vinkitys Cityvarasto Oy Kuljetusliike Forsman Sami-talot Kuopio
katso lisää online vinkitys etuja

nooma design

Nooma Design hoitaa kodin sisustussuunnittelua Porvoon ja Sipoon alueella. Käydään yhdessä läpi toiveet ja tarpeet kotisi sisustamisen ja uudistamisen suhteen.

Helena Kojola | 040 142 4134 | helena . kojola [at] gmail . com

Kotisivut: http://www.habita.fi/yhteistyokumppanit/henkiloasiakkaat/kumppani/nooma+design

-10 % sisustussuunnittelupalkkiosta. www.noomadesign.fi

Online Vinkitys on palvelu joka yhdistää yritysten edut ja asiakkaan!

Online Vinkitys palvelee sekä yrityksiä, seuroja, yhdistyksiä että kuluttajia. Järjestelmän avulla varmistetaan yhteydenotto asiakkaaseen nopeasti ja asiakkuus voidaan vinkittää eteenpäin kaikkien kumppaneiden välillä. Asiakas saa tarvittaessa käyttöönsä kaikki järjestelmässä olevien yritysten edut – ja yritykset toistensa edut.

Online Vinkityksessä olevat yritykset ja heidän etunsa liittyvät monipuolisesti asumiseen. Mukana on niin valtakunnallisia kuin paikallisiakin yrityksiä, jotka palvelevat asiakkaita rakentamisen, remontoinnin, sisustamisen ja kiinteistöalan eri osa-alueilla. Mikäli tarvitset yhteistyökumppania, yksittäistä tekijää tai tarpeita, löydät kaiken tarvittavan palvelustamme.

Kuinka liityn Online Vinkitykseen?

Mikäli haluat lisätietoja yhteistyökumppaniksi liittymisestä tai vinkitys.fi- järjestelmän käytöstä, hinnastosta tai muista asioista, ota yhteyttä 010 5855 010 tai asiakaspalvelu [at] vinkitys . fi

  • Ota yhteyttä

    asiakaspalvelu [at] vinkitys . fi