Yhteydenotto Kumppanit Etusivu

Mukana olevia yrityksiä


Habita Jabell Oy Nicosan Oy Online Vinkitys Sami-talot Kuopio Kuljetusliike Forsman Asianajotoimisto Reijonen Oy Cityvarasto Oy
katso lisää online vinkitys etuja

Asianajotoimisto Reijonen Oy

Asianajotoimisto Reijonen Oy tarjoaa kaikki tarvitsemanne lakipalvelut kattavasti ja luottamuksella. Maksuton alkuneuvottelu.

Minna Reijonen | 040 557 4283 | minna . reijonen [at] reijonenlaw . fi

Kotisivut: http://www.reijonenlaw.fi/

Maksuton alkuneuvottelu Online Vinkitys-verkoston jäsenyrityksille ja asiakkaille. www.reijonenlaw.fi/

Online Vinkitys on palvelu joka yhdistää yritysten edut ja asiakkaan!

Online Vinkitys palvelee sekä yrityksiä, seuroja, yhdistyksiä että kuluttajia. Järjestelmän avulla varmistetaan yhteydenotto asiakkaaseen nopeasti ja asiakkuus voidaan vinkittää eteenpäin kaikkien kumppaneiden välillä. Asiakas saa tarvittaessa käyttöönsä kaikki järjestelmässä olevien yritysten edut – ja yritykset toistensa edut.

Online Vinkityksessä olevat yritykset ja heidän etunsa liittyvät monipuolisesti asumiseen. Mukana on niin valtakunnallisia kuin paikallisiakin yrityksiä, jotka palvelevat asiakkaita rakentamisen, remontoinnin, sisustamisen ja kiinteistöalan eri osa-alueilla. Mikäli tarvitset yhteistyökumppania, yksittäistä tekijää tai tarpeita, löydät kaiken tarvittavan palvelustamme.

Kuinka liityn Online Vinkitykseen?

Mikäli haluat lisätietoja yhteistyökumppaniksi liittymisestä tai vinkitys.fi- järjestelmän käytöstä, hinnastosta tai muista asioista, ota yhteyttä 010 5855 010 tai asiakaspalvelu [at] vinkitys . fi

  • Ota yhteyttä

    asiakaspalvelu [at] vinkitys . fi