Yhteydenotto Kumppanit Etusivu

Mukana olevia yrityksiä


Habita Asianajotoimisto Reijonen Oy Kuljetusliike Forsman Online Vinkitys Jabell Oy Nicosan Oy Cityvarasto Oy Sami-talot Kuopio
katso lisää online vinkitys etuja

Sami-talot Kuopio

Kotimainen Sami-talo valmistaa yksilöllisiä, persoonallisia taloja 30 vuoden kokemuksella. Sukupolvelta toiselle kestävä Sami-talo suunnitellaan aina asukkaansa ehdoilla. Valitse eri talomalleista trendikkään moderni tai klassisen perinteikäs.

Ari Hottinen | 045 138 563 | ari . hottinen [at] sami-talot . com

Kotisivut: http://www.sami-talo.com/fi/etusivu/

Sami-talopaketin tilaajalle ilmalämpöpumppu asennettuna kaupan päälle! http://www.sami-talo.com/fi/etusivu/

Online Vinkitys on palvelu joka yhdistää yritysten edut ja asiakkaan!

Online Vinkitys palvelee sekä yrityksiä, seuroja, yhdistyksiä että kuluttajia. Järjestelmän avulla varmistetaan yhteydenotto asiakkaaseen nopeasti ja asiakkuus voidaan vinkittää eteenpäin kaikkien kumppaneiden välillä. Asiakas saa tarvittaessa käyttöönsä kaikki järjestelmässä olevien yritysten edut – ja yritykset toistensa edut.

Online Vinkityksessä olevat yritykset ja heidän etunsa liittyvät monipuolisesti asumiseen. Mukana on niin valtakunnallisia kuin paikallisiakin yrityksiä, jotka palvelevat asiakkaita rakentamisen, remontoinnin, sisustamisen ja kiinteistöalan eri osa-alueilla. Mikäli tarvitset yhteistyökumppania, yksittäistä tekijää tai tarpeita, löydät kaiken tarvittavan palvelustamme.

Kuinka liityn Online Vinkitykseen?

Mikäli haluat lisätietoja yhteistyökumppaniksi liittymisestä tai vinkitys.fi- järjestelmän käytöstä, hinnastosta tai muista asioista, ota yhteyttä 010 5855 010 tai asiakaspalvelu [at] vinkitys . fi

  • Ota yhteyttä

    asiakaspalvelu [at] vinkitys . fi